Λύσεις χωρίς συμβιβασμούς

Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith®, παρέχουν μια ολοκληρωμένη και χωρίς συμβιβασμούς λύση για κάθε εφαρμογή που καλύπτουν. Συνδυάζουν κορυφαία ανθεκτικότητα και διάρκεια ζωής, αντοχή στη φωτιά, ανώτερη ακουστική και θερμική απόδοση και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Ιδιότητες

FIRE PROTECTION1

Αντοχή στη φωτιά

Η έντονη θερμότητα που αναπτύσσεται κατά τη διάρκειας πυρκαγιάς σε ένα κτίριο μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο το υλικό που καίγεται, αλλά και τα δομικά στοιχεία του κτιρίου, προκαλώντας σημαντική βλάβη στη συνολική δομή του και θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των ανθρώπων εντός του. Για την προστασία από τέτοιους κινδύνους, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας πυρίμαχα υλικά στην οικοδομική κατασκευή.

Thermal1

Θερμομόνωση

Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία λύσεων για εφαρμογές θερμομόνωσης, συμπεριλαμβανομένων και σύνθετων πλακών που συνδυάζουν επένδυση ξυλομάλλου με πυρήνα από πετροβάμβακα ή EPS για την εξασφάλιση εξαιρετικής θερμομόνωσης σε κατοικίες και χώρους εργασίας.

ECO FRIENDLY1

Βιωσιμότητα

Οι πλάκες ξυλομάλλου Heraklith®  κατασκευάζονται από πιστοποιημένο κατά FSC, φυσικό ξύλο ερυθρελάτης, το οποίο προέρχεται από κατάλληλα επιλεγμένα, διατηρημένα δάση.

Heraklith Long Panel
ACOUSTIC1

Ηχοαπορρόφηση

Η «ανοικτή» δομή της επιφάνειας των προϊόντων ξυλομάλλου Heraklith® εξασφαλίζει εξαιρετικές ακουστικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Τα προϊόντα ξυλομάλλου της γκάμας μας, προσφέρουν μια ποικιλία λύσεων στον τομέα της ηχομόνωσης. Ειδικά οι σύνθετες πλάκες Tektalan που συνδυάζουν το ξυλόμαλλο με τον πετροβάμβακα, ο οποίος επίσης διαθέτει εξαιρετικές ηχοαπορροφητικές ικανότητες.

Aesthetic1

Αισθητική

Οι επιφάνειες των προϊόντων ξυλομάλλου Heraklith® είναι ελκυστικές στην όψη δίνοντας μια «φυσική» αίσθηση. Έτσι αποτελούν εκτός από μια αποτελεσματική λύση βιοκλιματικής μόνωσης και μια αισθητικά εντυπωσιακή επιλογή για χώρους στάθμευσης, μηχανοστάσια, γραφεία, χώρους ψυχαγωγίας και πολλές άλλες εφαρμογές.

Durable1

Αντοχή & Ανθεκτικότητα

Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® παρέχουν μια μεγάλη γκάμα λύσεων βιοκλιματικής δόμησης, θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και πυροπροστασίας και διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους σε κάθε εφαρμογή, ενώ παράλληλα πληρούν τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και παραγωγής EN 13168.