Σχετικά με το ξυλόμαλλο Heraklith®

Ο όρος Heraklith® αποτελεί την γενική ονομασία – σήμα κατατεθέν πλακών ξυλομάλλου υψηλής ποιότητας. Ωστόσο επιλέγοντας προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® επιλέγετε πολλά περισσότερα από απλώς ένα αξιόπιστο όνομα.

Σε πολλές χώρες η λέξη Heraklith® χρησιμοποιείται συχνά ως η γενική ονομασία για το ξυλόμαλλο λόγω της συνεχούς και επιτυχημένης, πολύχρονης παρουσίας της. Αλλά, ποια είναι η προέλευσή της;

Προέρχεται από το συνδυασμό δύο λέξεων: «Ηρακλής» και «λίθος». Ένα όνομα που αποδείχθηκε η ιδανική έμπνευση για ένα προϊόν που αντιπροσωπεύει την αρχιτεκτονική ευρηματικότητα και καινοτομία και την «πέτρινη» αντοχή.

Παρά τις «ταπεινές» αρχικές καταβολές του, το ξυλόμαλλο Heraklith® έχει εξελιχθεί εκπληκτικά μέσα στην πολύχρονη πορεία του. Σήμερα, το όνομα Heraklith® αποτελεί το συνώνυμο των πλακών ξυλομάλλου υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Ένα προϊόν ευπροσάρμοστο, ανθεκτικό και ταυτόχρονα ελαφρύ, το οποίο διαθέτει εξαιρετικές ακουστικές και θερμικές ιδιότητες, άψογα διαπιστευτήρια βιωσιμότητας και εξαιρετική αντοχή στη φωτιά.

About Heraklith

Παρέχοντας αξία στους πελάτες μας

Η σειρά προϊόντων ξυλομάλλου Heraklith® παρέχει εξαίρετη αξία σε κάθε επένδυση των πελατών μας. Επιλέγοντας Heraklith®, γνωρίζετε ότι επιλέγετε υψηλότατης ποιότητας πλάκες ξυλομάλλου καθώς και τις αντίστοιχες κορυφαίες υπηρεσίες υποστήριξης.

Μοιραζόμαστε το πάθος μας

Είμαστε παθιασμένοι με τα προϊόντα μας και χαιρόμαστε να συνεργαζόμαστε με πελάτες που μοιράζονται τις αξίες μας και την αποφασιστικότητά μας να παρέχουμε υλικά κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.

Εμπειρία και Τεχνογνωσία

Καμία άλλη εταιρεία μόνωσης δεν διαθέτει τη μακρόχρονη εμπειρία και ποιότητα που προσφέρουν τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith®. Για περισσότερα από 110 χρόνια συνεχίζουμε να παράγουμε προϊόντα ξυλομάλλου, αναγνωρισμένα παγκοσμίως για την ποιότητα, την αποτελεσματικότητά και την ανθεκτικότητά τους.

Η Ιστορία μας

Η ιστορία του ονόματος Heraklith® ξεκινά με την καταχώρηση του πρώτου διπλώματος ευρεσιτεχνίας για πλάκες ξυλομάλλου στην Αυστρία το 1908.

Οι πρώτες, βιομηχανικά κατασκευασμένες πλάκες ξυλομάλλου που βγήκαν στην αγορά υπό το όνομα Heraklith® παράχθηκαν το 1924 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρία άρχισε να συνεργάζεται με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και κατασκευαστικές εταιρείες για να επεκτείνει το φάσμα εφαρμογών των προϊόντων της.

Ήταν η αρχή μιας μακράς και επιτυχημένης πορείας που άνοιξε το δρόμο στην πρωτοποριακή καινοτομία και συνεχή βελτίωση. Μια ιστορία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Η κληρονομιά μας

Η Knauf Insulation είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πιο σεβαστά ονόματα στην αγορά μονωτικών υλικών παγκοσμίως. Αποτελεί δέσμευσή της να παρέχει στους πελάτες της τις κατάλληλες λύσεις και υπηρεσίες θερμομόνωσης ηχομόνωσης και πυροπροστασίας, ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες για εξοικονόμηση ενέργειας, άνεση και περιβαλλοντική βιωσιμότητα σε σπίτια, μη οικιστικά κτίρια και βιομηχανικές εφαρμογές.