Πυλωτές και οροφές υπογείων

Κατά την μόνωση μίας μονοκατοικίας ή μιας πολυκατοικίας, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη η απώλεια θερμότητας που προκύπτει σε κάθε δομικό στοιχείο του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας μέσω της οροφής της πυλωτής ή του υπογείου, η οποία μπορεί να αντιπροσωπεύει έως και το 10% της συνολικής απώλειας ενέργειας από το κτίριο.

Κατά την μόνωση μιας μονοκατοικίας ή μιας πολυκατοικίας, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη η απώλεια θερμότητας που μπορεί να προκύψει από κάθε δομικό στοιχείο του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας μέσω της πυλωτής ή της οροφής του υπογείου του, η οποία μπορεί να αντιπροσωπεύει έως και το 10% της συνολικής απώλειας ενέργειας από το εν λόγω κτίριο.

Μία ολοκληρωμένη λύση μόνωσης μιας οροφής πυλωτής ή ενός υπογείου χώρου, οφείλει να παρέχει πυροπροστασία αποτρέποντας παράλληλα την απώλεια θερμότητας από το ισόγειο και συμβάλλοντας στη μείωση του θορύβου.

 

Μια ολοκληρωμένη λύση, όλα-σε-ένα

Η μόνωση με χρήση πλακών ξυλομάλλου Heraklith®. ικανοποιεί όλες αυτές τις απαιτήσεις παρέχοντας μια λύση «όλα-σε-ένα» που είναι παράλληλα αισθητικά ελκυστική, εύκολη στην εγκατάσταση, ανθεκτική στη φθορά και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Η ανθεκτικότητα του ξυλομάλλου είναι επίσης ιδιαίτερα χρήσιμη για την πρόληψη ζημιών που μπορεί να προκύψουν στους τοίχους και τις οροφές ενός υπογείου από τη μετακίνηση των αντικειμένων που είναι αποθηκευμένα εκεί.

Οι πλάκες ξυλομάλλου Heraklith®, κατασκευασμένες από βιώσιμα, φυσικά υλικά, παρέχουν επίσης μια φιλική προς το περιβάλλον και «φυσικά» υπεύθυνη προσέγγιση για τη μόνωση σε ένα σπίτι.

References

DE CCH Hamburg 3

Congress Center Hamburg

Hamburg , Γερμανία

NL_De Adelaar 2

De Adelaar in Hoogeveen

Hoogeveen , Κάτω Χώρες

DE LLoyd Hamburg 2

DNV GL Group office Hamburg

Hamburg , Γερμανία