Δημόσιες αίθουσες και θέατρα

Οι δημόσιοι χώροι συνάθροισης, όπως τα εστιατόρια, οι συναυλιακοί χώροι και τα θέατρα οφείλουν να έχουν άριστη ακουστική ώστε να προσφέρουν στο ακροατήριο τους την υψηλή ποιότητα εμπειρίας που αναμένουν.

Οι δημόσιοι χώροι συνάθροισης, όπως τα εστιατόρια, οι συναυλιακοί χώροι και τα θέατρα οφείλουν να έχουν άριστη ακουστική ώστε να προσφέρουν στο ακροατήριο τους την υψηλή ποιότητα εμπειρίας που αναμένουν.

Οι πλάκες ξυλομάλλου Heraklith® αποτελούν μια ιδανική λύση χάρη στις εξαιρετικές ηχοαπορροφητικές τους ιδιότητες.

Η ανοικτή δομή της επιφάνειας των πλακών ξυλομάλλου Heraklith® συμβάλλει ώστε το προϊόν να απορροφά αποτελεσματικά τις αντηχήσεις και τους λοιπούς ανεπιθύμητους θορύβους. Ταυτόχρονα, συνεχίζει να παρέχει καλή θερμική προστασία και εξαιρετική αντίσταση στη φωτιά, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως - και στις περισσότερες περιπτώσεις υπερβαίνει - τις νομικές απαιτήσεις για δημόσια κτίρια. Οι πλάκες ξυλομάλλου Heraklith®  δεν τήκονται και δεν παράγουν καιγόμενα σωματίδια.

 

Εξαιρετικές ακουστικές ιδιότητες.

Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® προσφέρουν μια ευρεία γκάμα λύσεων για τη δημιουργία εξαιρετικής ακουστικής σε ένα χώρο. Ωστόσο τις καλύτερες ηχοαπορροφητικές ιδιότητες και αντίσταση στη φωτιά παρέχουν αναμφίβολα οι πλάκες Tektalan A2 HS,  ένα σύνθετο και ολοκληρωμένο προϊόν που αποτελείται από επένδυση ξυλομάλλου Heraklith® και πυρήνα από πετροβάμβακα.

Όπως όλα τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith®, οι πλάκες Tektalan A2 HS μπορούν να παραχθούν σχεδόν σε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα, προσφέροντας μια αισθητικά ευχάριστη εμφάνιση. Χρησιμοποιούνται συχνά σε εφαρμογές μόνωσης θεάτρων και αιθουσών συνάθροισης όπου οι βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές είναι απόλυτα επιθυμητές, χωρίς παράλληλα να θυσιάζεται η αίσθηση χωροταξικής ελευθερίας.

Οι πλάκες τοποθετούνται συνήθως στους τοίχους και τις οροφές των αιθουσών και των φουαγιέ του θεάτρου καθώς και σε άλλες κρίσιμες περιοχές του κτιρίου, όπως οι διάδρομοι που οδηγούν στα καμαρίνια, τα υπόγεια, οι διάδρομοι διαφυγής και οι αεραγωγοί.

Public halls

Garway Community Centre

Garway , Ηνωμένο Βασίλειο