Ξυλόμαλλο Heraklith® - H καινοτομία στο επίκεντρο

Το ξυλόμαλλο Heraklith® έχει πραγματοποιήσει μεγάλα προχωρήματα από τότε που οι πλάκες ξυλομάλλου ως προϊόν κατοχυρώθηκαν για πρώτη φορά με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1908. Από τότε, η καινοτομία ήταν και παραμένει στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης των προϊόντων μας.

Στη δεκαετία του 1960 οι πλάκες Heratekta εισήχθησαν ως το πρώτο σύνθετο μας προϊόν που συνδυάζει το ξυλόμαλλο και τη διογκωμένη πολυστερίνη (EPS) για βελτιωμένη θερμική και ακουστική απόδοση.

Τη δεκαετία του 1980 με την δημιουργία του Tektalan, η Knauf Insulation εισήγαγε το πρώτο σύνθετο προϊόν που συνδυάζει ξυλόμαλλο και πετροβάμβακα, παρέχοντας ενισχυμένη αντοχή στη φωτιά και ακόμη καλύτερη θερμική και ακουστική απόδοση.

Το 2006, η Knauf Insulation έγινε η πρώτη εταιρεία παραγωγής μη αναφλέξιμων πλακών ξυλομάλλου Heraklith®, κατηγορίας Euroclass Α2 που πληρούν τo πρότυπo EN 13501-1.

Κτίρια κτηνοτροφικών μονάδων

Το 2010 η Knauf Insulation εισήγαγε στην αγορά ειδικά κατασκευασμένες πλάκες ξυλομάλλου Heraklith®,  για  σκοπούς μόνωσης κτηνοτροφικών κτιρίων, όπως στάβλοι και χοιροστάσια.

Πρόσφατα παρουσιάσαμε μία νέα έκδοση του Heratekta για την εταιρία Benelux με βάση ένα προϊόν ειδικά διαμορφωμένο για τη Γερμανική αγορά και σύντομα πρόκειται επεκτείνουμε περαιτέρω τη σειρά προϊόντων Tektalan.

Όσον αφορά την καινοτομία, η εταιρία μας είναι πάντα σε θέση να προβλέπει τις νέες ανάγκες της αγοράς. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στην παραγωγή προϊόντων ξυλομάλλου, η συνεχής αναζήτηση νέων εφαρμογών και η στενή επαφή που διατηρούμε με τους πελάτες μας, είναι κάποιοι βασικοί λόγοι που μας θέτουν σε αυτή την προνομιακή θέση.