Μηχανοστάσια

Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® προσφέρουν μια ιδανική γκάμα επιλογών για την μόνωση των τοίχων, των δαπέδων και των οροφών των μηχανοστασίων ενός κτιρίου, χώρων που συνήθως  περιέχουν μεγάλους λέβητες, μηχανισμούς ανύψωσης και γεννήτριες ή κινητήρες.

Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® προσφέρουν μια ιδανική γκάμα επιλογών για την μόνωση των τοίχων, των δαπέδων και των οροφών των μηχανοστασίων ενός κτιρίου, χώρων που συνήθως  περιέχουν μεγάλους λέβητες, μηχανισμούς ανύψωσης και γεννήτριες.

Η σειρά προϊόντων Tektalan διαθέτει εξαιρετικές ηχοαπορροφητικές ιδιότητες και έτσι συχνά χρησιμοποιείται για να ανακόψει τον ενοχλητικό θόρυβο χαμηλής συχνότητας που προκύπτει από τις ταλαντώσεις κατά τη λειτουργία των εκάστοτε γεννητριών ή κινητήρων.

Ειδικά για τέτοιες εγκαταστάσεις, είναι εξαιρετικά σημαντικό το ότι το Tektalan αποτελεί άκαυστο προϊόν βαθμολογίας Α2 κατά Euroclass,  παρέχοντας έτσι ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας στο κτίριο και στη δομή του.

Η ανθεκτικότητα, η φιλικότητα προς το περιβάλλον και η φυσικά ελκυστική εμφάνιση των προϊόντων ξυλομάλλου Heraklith®, τα καθιστούν μια βιώσιμη, εύκολη στη χρήση, και μακροχρόνια λύση μόνωσης.

References

SI VIP production hall - Colourful Facades 1

Colourful production facility in Škofja Loka

Škofja Loka , Σλοβενία

Transformer station in Austria

Transformer station in Austria

Aspern, Hardegg/Vienna , Αυστρία

Extreme climate insulation

Glacier railways Kitzsteinhorn, Austria

Kitzsteinhorn , Αυστρία