Σχετικά με το ξυλόμαλλο

Το ξυλόμαλλο παράγεται από εξαιρετικά λεπτές και προσεγμένες ίνες φυσικού ξύλου, ειδικά επιλεγμένης προέλευσης. Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® συνεχίζουν να αλλάζουν το πρόσωπο της κατασκευαστικής βιομηχανίας – για περισσότερο από 110 χρόνια από την αρχική κατοχύρωσή τους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Από το φυσικό ξύλο στις μονωτικές πλάκες ξυλομάλλου Heraklith®

Με τη συμπίεση και ενοποίηση λεπτών ινών προσεκτικά επιλεγμένου, φυσικού ξύλου, παράγουμε μια πλήρη γκάμα προϊόντων ξυλομάλλου Heraklith®, υψηλής ποιότητας και απόδοσης, η οποία χρησιμοποιείται από τον κατασκευαστικό κλάδο σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι ασυνήθιστο να συναντήσουμε πλάκες που έχουν εγκατασταθεί πριν από πολλά χρόνια, οι οποίες εξακολουθούν να διατηρούν την ποιότητα και απόδοση που είχαν κατά την αρχική τους τοποθέτηση.

Η εξέλιξη ωστόσο δεν σταματά. Με την πάροδο του χρόνου, τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® συνεχίζουν να αναπτύσσονται για να προσφέρουν νέες και καινοτόμες λύσεις. Υιοθετούνται και εφαρμόζονται συνεχώς νέες, προηγμένες τεχνικές κατασκευής για να διασφαλιστεί ότι ανταποκρίνονται στους ολοένα αυστηρότερους οικοδομικούς κανονισμούς και πρότυπα.

Product
Performances of wood wool

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός ιδιοτήτων

Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® ξεχωρίζουν για τις ποικίλες ιδιότητες και πλεονεκτήματα που συνδυάζουν. Είναι αναγνωρισμένα παγκοσμίως για την εκπληκτική τους ηχοαπορροφητική ικανότητα, τις εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες, την αντοχή και ανθεκτικότητα, καθώς και για την υψηλή αντίσταση στη φωτιά.

Διακρίνονται επίσης για τη μοναδική τους εμφάνιση και ευχάριστη αισθητική που προσδίδουν. Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® διατίθενται σε ποικίλες ελκυστικές επιφάνειες.

Περισσότερα χαρακτηριστικά που καθιστούν το ξυλόμαλλο Heraklith® τη φυσική σας επιλογή

Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith® είναι ευπροσάρμοστα, εύκολα και γρήγορα στην εγκατάσταση, και φιλικά προς το περιβάλλον. Κατασκευασμένα με φυσικές πρώτες ύλες, καλύπτουν τις απαιτήσεις των υψηλότερων προτύπων βιωσιμότητας και χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Τα προϊόντα μας είναι ιδιαίτερα αγαπητά στους συνεργάτες μας, εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εγκαταστάτες και προκαλούν το θαυμασμό όλων όσων έρχονται σε επαφή μαζί τους.

Ξυλόμαλλο Heraklith®. Συνεχής βελτίωση από το 1908

Η ιστορία των πλακών ξυλομάλλου χρονολογείται από το 1908 όταν καταχωρήθηκε το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Αυστρία. Ήταν μια εφεύρεση που έμελλε να αλλάξει δραματικά την οικοδομική βιομηχανία και η οποία συνεχίζει να βελτιώνεται συνεχώς έως σήμερα.

Wood wool insulation improving since 1908