Χώροι γραφείου

Στις μέρες μας ο ανοικτός και ενιαίος σχεδιασμός ενός γραφείου έχει γίνει ένας δημοφιλής τρόπος για την οργάνωση του χώρου εργασίας και την προώθηση ενός συλλογικού τρόπου εργασίας. Ωστόσο, με πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο, τα αποτελέσματα της συνεργασίας αυτής μπορούν να προκύψουν αρκετά «θορυβώδη». Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith®  μπορούν να αποτελέσουν τη λύση για την επίτευξη της απαραίτητης ακουστικής άνεσης σε έναν «ανοιχτό» χώρο εργασίας.

Στις μέρες μας ο ανοικτός και ενιαίος σχεδιασμός ενός γραφείου έχει γίνει ένας δημοφιλής τρόπος για την οργάνωση του χώρου εργασίας και την προώθηση ενός συλλογικού τρόπου εργασίας. Ωστόσο, με πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο, τα αποτελέσματα της συνεργασίας αυτής μπορούν να προκύψουν αρκετά «θορυβώδη». Τα προϊόντα ξυλομάλλου Heraklith®  μπορούν να αποτελέσουν τη λύση για την επίτευξη της απαραίτητης ακουστικής άνεσης σε έναν «ανοιχτό» χώρο εργασίας ο οποίος ευνοεί τη δημιουργική σκέψη.

Τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου σε ένα χώρο συμβάλλουν επίσης στην καλύτερη παραγωγικότητα, υγεία και ευημερία των εργαζομένων.

 

Σημαντική ηχομείωση

Οι σύνθετες πλάκες ξυλομάλλου Tektalan, αποτελούν και εδώ την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή καθώς λόγω του συνδυασμού της επιφάνειας ξυλομάλλου με τον πυρήνα από πετροβάμβακα, προσφέρουν εξαιρετική ηχοαπορρόφηση ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν σημαντικά τα επίπεδα θερμικής άνεσης και πυροπροστασίας του χώρου..

Η υψηλή ανθεκτικότητά τους σε κρούσεις και η αντοχή τους σε μακρόχρονη χρήση εγγυούνται ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στην φθορά που προκύπτει από την καθημερινή, επίπονη χρήση του χώρου εργασίας, καθώς και των λοιπόν επισκέψιμών χώρων όπως οι διάδρομοι, οι αίθουσες συνεδριάσεων και τα κυλικεία.

Οι πλάκες ξυλομάλλου Heraklith®  διατίθενται σε ποικίλες επιφάνειες και χρώματα, επιτρέποντας την επιλογή ενός εξατομικευμένου προϊόντος το οποίο ταιριάζει στην «προσωπικότητα» της κάθε εταιρείας.