Πισίνες - Κολυμβητήρια

Οι πλάκες ξυλομάλλου Heraklith® παρέχουν υψηλό επίπεδο ηχοαπορρόφησης ενώ παράλληλα έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τις συνθήκες υψηλής υγρασίας που παρατηρούνται σε εσωτερικούς χώρους κολυμβητηρίων και πισινών.

Τα επίπεδα θορύβου που μπορούν να αναπτυχθούν εντός ενός κολυμβητηρίου είναι δυνατό να φτάσουν σε απαράδεκτα επίπεδα, καθώς ο ήχος που αντανακλάται από την επιφάνεια του νερού της πισίνας ενισχύεται μέσω της αντήχησης από τον περιβάλλοντα σε αυτήν χώρο.

Οι πλάκες ξυλομάλλου Heraklith® παρέχουν υψηλό επίπεδο ηχοαπορρόφησης ενώ παράλληλα έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τις συνθήκες υψηλής υγρασίας που παρατηρούνται σε εσωτερικούς χώρους κολυμβητηρίων και πισινών. Το ξύλο ως πρώτη ύλη, συμβάλλει ώστε τα προϊόντα να παραμένουν ασφαλή και να διατηρούν πλήρως την αντοχή και το σχήμα τους ενώ απορροφούν και απελευθερώνουν υγρασία.

Μπορούν επίσης να προσφέρουν ένα άλλο «χρώμα» και αισθητική στο χώρο της πισίνας καθώς είναι δυνατόν να παραχθούν και να παραδοθούν σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

References